Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

ART DTI
ART DTI
25 800 Ft (Net. 20 315 Ft)

ART DTI

A DTI (Dual Transformer/Isolater – kettıs leválasztó trafó) egy kiváló minıségő teljesen passzív audió interfész, amely egy pár transzformátort alkalmaz a kimeneti és bemeneti jelek teljes különválasztására, ezáltal képes két rendszert elválasztani egymástól, csökkentve a brummot és a földhurokból származó zajokat. A DTI audió transzformátorai kiváló frekvenciatartománnyal és egyenletes frekvenciamenettel rendelkeznek, valamint magas jelszintet képesek kezelni és független szimmetrikus kimenetet biztosítanak. Ez garantálja a DTI rendkívül tiszta és természetes hangzását az audió alkalmazások széles körében. A transzformátorok tekercselése 1:1 arányú, 600 Ohm és 100 kOhm közötti impedanciával használhatók.

Amiben a DTI más, kisebb leválasztó trafóknál többet nyújt, az a csatlakozók sokoldalúsága. Minden be- és kimeneten XLR, 6,3-as jack és RCA csatlakozók találhatók. Ezáltal csaknem valamennyi audió alkalmazáshoz egyszerően csatlakoztatható, és különbözı típusú rendszerek összekötésének eszköze lehet.

Akár a számítógép alapú audió munkaállomás és a monitor rendszer összekötésére van szükség, akár telepített rendszerek hosszú kábeleinek leválasztására, akár a jelforrásnak a felvételi rendszertıl való elkülönítésére, vagy bármely más helyzetben, ahol biztonságos kapcsolat szükséges két hangrendszer között, a DTI megoldja a problémát. A kompakt mérető fekete anodizált alumínium ház és a készülék passzív kivitele lehetıvé teszi, hogy a DTI-t éveken át probléma nélkül használhassuk élı szituációban, állandó telepített rendszernél, DJ alkalmazásokban és gyakorlatilag minden PA rendszernél. Szolgáltatásai, strapabíró kivitele és kiváló mőszaki paraméterei egyértelmően jó választássá teszik a DTI-t.

Tulajdonságok:
Két csatornás füldhurok és zaj szűrő
Extrém egyenletes és széles sávú átvitel
Nagy jelszint torzításmentes átvitele
XLR, Jack és RCA csatlakozók a ki és bemeneteken is
Passzív eszköz, nem igényel tápfeszültséget
Kis helyigényű, strapabíró fémház
Gyártó
ART
Több mint 20 db
25 800 Ft (Net. 20 315 Ft)
Adatok
Csatornák száma
2
Cikkszám
DTI
Tömeg
390 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!