Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

ART HeadAmp 6 Pro
ART HeadAmp 6 Pro
108 300 Ft (Net. 85 276 Ft)

ART HeadAmp 6 Pro

ART HeadAmp 6 Pro
ART HeadAmp 6 Pro
ART HeadAmp 6 Pro
A HeadAmp6 egy 6 csatornás fejhallgató erősítő, csatornánkénti aux bemenettel és számos kiegészítő szolgáltatással.
Minden csatornán található egy kétfunkciós potméter, amellyel vagy a főbemenet jelének balanszát, vagy az aux bemenetre érkező jel és a főbemenet jelének arányát tudjuk állítani az adott csatornán.

Csatornánként egy mély és egy magas hangszínszabályzóval tudjuk korrigálni a hangzást. Minden egyes csatornához egy előlapi és egy hátoldali 3,6 mm-es sztereó jack kimenet tartozik a könnyű telepítés és patchelés érdekében. Két darab "MONO" kapcsolóval négy féle monitor mix üzemmód (sztereó, monó L, monó R és monó) közül választhatunk, a Level potméterrel a csatorna összhangerejét szabályozzuk.

Minden egyes csatorna hátoldali és előlapi sztereó, 6,3 mm-es jack kimenete prárhuzamosan van kötve, így bármelyiket, vagy akár mindekettőt egyszerre is használhatjuk, vagy további fejhallgató erősítőket hajthatunk meg róluk.

A főbemenet a hátoldalon kapott helyet, XLR és szimmetrikus 6,3 mm-es jack csatlakozók állnak rendelkezésünkre. Ezekkel megegyező "Thru" csatlakozók segítségével köthetünk további egységeket hídba. Az előlapon is található egy sztereó 6,3 mm-es jack főbemenet, ha esetleg gyorsan szeretnénk egy sztereó forrást ledugni. Ez a bemenet felülírja a hátsó bemeneteket és a Master control potméterrel tudjuk a bejövő jel szintjét szabályozni.
A főkimeneten és a csatornákon is nyolc LED-ből álló kivezérlésjelzőn kaphatunk vizuális visszajelzést a jelszintekről minden kulcsfontosságú ponton.
Gyártó
ART
Raktáron   (4 db)
108 300 Ft (Net. 85 276 Ft)
Adatok
Csatornák száma
6
Cikkszám
HEADAMP6PRO
Tömeg
3,02 kg/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!