Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

ART MX624
ART MX624
75 700 Ft (Net. 59 606 Ft)

ART MX624

ART MX624
ART MX624
Az ART MX624 hatcsatornás sztereó keverő két zónás kimenettel egy sokoldalú rackbe szerelhető keverő, amely hat független bemeneti csatornát egyesít és két sztereó zóna kimenetre irányítja őket.
Az első csatorna az előlapi kapcsolón keresztül vezérelhető az összes többi csatorna rögzítési funkciójával, így ideális megoldás a személyhívó rendszerek számára. Mind a hat csatorna képes szimetrikus sztereó vonal szintű jeleket fogadni. Minden mikrofoncsatornához függetlenül hozzárendelhető a 48v-os fantom táp. Minden csatorna független szintű vezérléssel rendelkezik, és egymástól függetlenül bármelyik zóna kimenetre küldhető, mindkettőre vagy egyikre sem. Külön szint, mély és magas hangszabályzó állítja be az egyes zónák kimenetének hangszínét. Két buszbemenet lehetővé teszi több egység fűzését, ha több bemeneti csatornára van szükség.

Az ART MX624 használható színpadon, a stúdióban, vagy fix telepítésű alkalmazásokhoz, beleértve a konferenciatermeket, vállalati tanácsteremeket, templomokat, éttermeket, kis klubokat és így tovább. A beépített tápegység és 1U magas, 19 hüvelykes állványra szerelhető formátum lehetővé teszi az egyszerű telepítést és a megbízható, hosszú távú működést.
Gyártó
ART
Raktáron   (2 db)
75 700 Ft (Net. 59 606 Ft)
Adatok
Cikkszám
MX624
Tömeg
2,226 kg/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!