Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

ART PRO MPA II
ART PRO MPA II
198 800 Ft (Net. 156 535 Ft)

ART PRO MPA II

Egy jó előfok nagy előrelépést jelent a projekt stúdiók számára! 

Az MPA PRO II előerősítő nem csak optimális jelszintet biztosít mikrofonos felvételeinkhez de kreatívan használható hangképünk színezésére is. Bátran alkalmazhatjuk a már felvett sávokon is ha szeretnénk szaturáltabb karaktert hozzáadni. Bár sok szoftveres megoldás létezik erre az igényre, az igazi vasakat nem tudják élethűen reprodukálni. 

Rendkívül széles skálán mozog a paraméterezhetőség. Az egészen finom, lágy, telt, puha hangzástól a már szándékosan torzításba hajtott kemény akár effektszerű jellegig merészkedhetünk. Mivel külön állítható a bejövő és a kimenő jel erősítése így könnyen szabályozhatjuk milyen terhelést adunk a csöves elektronikának ez lesz a meghatározó elem tónusaink szempontjából. Dinamikus és ribbon mikrofonok esetében manuálisan állíthatjuk az impedanciát, ez egy optimális illesztést biztosít, de lehet használni ezt a tulajdonságot is a karakter megváltoztatására, érdemes kísérletezni mikrofonunk viselkedésével különböző beállításokkal.

Az elektroncső képes magas feszültségű üzemmódra is, ami egy tisztább részletgazdagabb és erősebb jelet ad, míg normál üzemmódban a klasszikus csöves szaturációt élvezhetjük. 12AX7-es típust találunk a gépben mely az egyik leggyakoribb formátum, így bőséges választékot találunk az erre szakosodott boutique boltok palettáján, amennyiben cserén gondolkozunk. Ilyen jellegű igény esetén mindig szakszervizt keressünk fel! Különféle csöveknek eltérhet az élettartama, azonban a gyártó által válogatott modellek strapabíróak és évekig kiszolgálnak.

Érdemes összepárosítani az ART PRO VLA II -vel, hiszen a   kompresszor viselkedését is tudjuk befolyásolni az előerősítéssel. Aki digitális munkaállomását szeretné egy igazi ízig-vérig analóg karakterrel felvértezni annak erősen ajánlott beszereznie mindkettőt, de önmagában egy is meghálálja magát a stúdióban! Az előfok adja a tónust, a kompresszor pedig a hangkép kontúrjáért lesz felelős.Gyártó
ART
Raktáron   (1 db)
198 800 Ft (Net. 156 535 Ft)
Adatok
Cikkszám
PROMPAII
Tömeg
4,5 kg/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!