Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

ART TPS II
ART TPS II
115 100 Ft (Net. 90 630 Ft)

ART TPS II

ART TPS II
ART TPS II

Két csatornás csöves előfok

Gyártó
ART
Nincs készleten, de rendelhető
115 100 Ft (Net. 90 630 Ft)
Részletek

A bármilyen alkalmazáshoz ideális előerősítőnek tervezett, csöves meghajtású TPS II és DPS II bármilyen hangforráshoz melegséget és textúrát ad. Ezek a kétcsatornás, nagy teljesítményű előerősítők kézzel válogatott 12AX7A csövet használnak az alacsony zajszintű bemeneti áramkörben. Ez, valamint az ART saját fejlesztésű V3™ (Variable Valve Voicing) és a változtatható bemeneti impedancia lehetővé teszi, hogy a TPS II és a DPS II hihetetlen teljesítményt nyújtson költséghatékony, egyhelyes rackbe szerelhető megoldásokból.

 

V3™ technológia

A V3™ optimalizált referenciapontokat biztosít a felvételi folyamat megkezdéséhez. A V3™ előbeállításokat az iparág legjobb stúdió- és élő hangmérnökei alkották és finomhangolták. A V3™ technológia lehetővé teszi, hogy a gitárokhoz (elektromos és akusztikus), billentyűs hangszerekhez, basszusgitárokhoz, dobokhoz, énekhez és sok más hanghoz tervezett előbeállítások sokasága közül válasszon.

 

Változtatható bemeneti impedancia
A változtatható bemeneti impedancia még tovább növeli a TPS II & DPS II hangzásbeli lehetőségeit. Az előerősítő bemeneti impedanciájának változtatásával teljesen új hangzási textúrákat és hangzást biztosít, ami viszont azt változtatja, ahogyan a mikrofon reagál az előerősítő terhelésére. Ez új hangzásbeli lehetőségek széles skáláját teremti meg bármely modern vagy vintage kondenzátor, szalag vagy dinamikus mikrofon esetében.
A változó impedanciavezérlő fokozatmentesen állítható, ami sokkal finomabb szabályozást és az előerősítőnek a mikrofon ideális "sweet spot"-jához való hangolását teszi lehetővé. Ez a funkció általában csak a sokkal drágább és exkluzívabb mikrofon-előerősítőkön érhető el.

 

Rendkívül széles dinamikatartomány
A DPS II és a TPS II akár +20 dB csúcsértékeket is képes fogadni, miközben több mint 120 dB dinamikatartományt tart fenn hihetetlenül alacsony torzítás mellett. A bemeneti LED-es mérés figyeli a bemeneti erősítő jelszintjét, így a maximális erősítés érhető el anélkül, hogy az előerősítő a bemenetnél túlvezérelné az előerősítőt.

 

OPL™ (kimeneti védelmi korlátozó)
Az ART OPL™ (Output Protection Limiter), amely pontosan és precízen szabályozza és fenntartja a kimeneti maximális értéket. Az OPL™ áramkör kulcsfontosságú a jellánc következő láncszemének - például egy merevlemezes rögzítő rendszer vagy egy hangkártya - védelmében, mivel az analóg túlvezérléssel ellentétben, amely zenei és néha kellemesen hangzik, a digitális túlvezérlés csúnya és gyakran végzetes a monitorok magas hangszóróira nézve. A sokoldalú insert hurok minden csatornán hozzáférést biztosít további jelfeldolgozáshoz vagy közvetlen hozzáférést a kiváló minőségű A/D átalakítónkhoz. Az analóg és digitális kimenetek külön erősítésszabályozói lehetővé teszik a készülék optimalizálását egyidejű alkalmazásokhoz.

 

TPS II™ – Tube Preamplifier System – ART Pro Audio

Adatok
Cikkszám
TPSIICE
Tömeg
3,04 kg/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!