Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

ART VLA500
ART VLA500
95 200 Ft (Net. 74 961 Ft)

ART VLA500

A VLA-500 ugyanazt a VCA nélküli, Vactrol-alapú kompressziós áramkört használja, mint az ART legendás Pro-VLA-je, és most először 500-as sorozatú, kényelmes formátumban. A VLA-500 nem csak hihetetlenül sima kompresszió és általános dinamikai szabályozás biztosítására képes, hanem két, a felhasználó által választható hangszínformáló áramkört is kínál, így az egyik legsokoldalúbb jelfeldolgozó az 500-as sorozatú rackben.

A "Punch" áramkör egy J-FET Harmonic Enhancer, amely páros rendű harmonikus torzítást ad hozzá a teltebb, "ütősebb" hangzás érdekében, miközben megszelídíti a Vactrolból esetleg kikerülő csúnya csúcsokat. A Grit áramkör frekvenciafüggő jeltorzítást ad hozzá, hogy bármelyik zeneszámot igazán kiemelkedővé tegye. Ez egy rendkívül kreatív effekt, amely különösen jól működik dobok és ütőhangszerek, szóló fúvósok és fafúvósok, sőt, még az énekhangok esetében is, amikor a keverésben több jelenlétre és pozícióra van szükség. A "Punch" és a
'Grit' áramkörök áthidalása a legtisztább Opto-kompresszor hangzást biztosítja, amely tökéletes a kritikus szólóhangszerekhez és a tiszta énekhanghoz. A 'Punch' és 'Grit' áramkörök akár kombinálhatók is a további hangszínformálási lehetőségekhez.
Gyártó
ART
Nincs készleten, de rendelhető
95 200 Ft (Net. 74 961 Ft)
Adatok
Cikkszám
VLA500
Tömeg
320 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!