Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

Albert

A szélvédő az ORTF párokhoz (vagy ORTF + középső mikrofon)

Albert Laracine, az ORTF sztereófelvételi technika fáradhatatlan társalapítója, mestere és tanára előtt tisztelegve, itt van az ALBERT nevű szélvédő.

Az ALBERT (2CH) legszabványosabb változatai két MINIX felfüggesztő modulból állnak, amelyek vagy a Schoeps CCM4-hez vagy a Sennheiser MKH 8040-hez vannak igazítva. A mikrofonok felszerelése egyszerű csavarozással történik a tartóra (a bölcsőbe illesztett dugó). Alternatívaként lehetőség van a mikrofonok XY-technikával történő orientációjára és pozícionálására (pszeudo-koincidencia).

Az ALBERT (2CH) más változatai is képesek mikrofonpárokat befogadni, mint például a Schoeps MSTC vagy CMC1, DPA 4011C, Nevaton MC59, LineAudio CM4... vagy más, még meg kell vizsgálni!

A háromcsatornás változat, csak a CCM4/41 vagy az MKH8040/50 számára, lehetővé tesz egy központi mikrofon hozzáadását, de nem egy standard "LCR". A kiegészítő függesztőmodul könnyen felszerelhető és eltávolítható a belső konzolról. A mikrofonkábel levehető Binder csatlakozóban végződik.


3termék 13
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
89 789 Ft - 692 531 Ft
Gyártó