Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

Audix SCX25APS
Audix SCX25APS
794 900 Ft (Net. 625 906 Ft)

Audix SCX25APS

Zongoramikrofon rendszer egy pár SCX25A nagymembrános kondenzátormikrofonnal és tartókkal

Leírás

A zongora hangjának reprodukálása meglehetősen nagy kihívás, különösen élő előadás során, amikor több hangszer is jelen van. A környező hangok közel a zongorához gyakran beleszólnak a zongoramikrofonokba. Az áthallás elkerülésének érdekében a zongora fedelét a rövid kitámasztó pálcával, vagy lezárt állapotban használják. Az SCX25A áttetsző és precíz hangzást produkál. Ez a tulajdonság a mikrofon alacsony profiljával és fáziskoherens hangvisszaadásával kombinálva eredményezi, hogy az SCX25A az optimális zongoramikrofon élő előadáshoz, vagy közvetítések során.
Annak érdekében, hogy még könnyebben elhelyezhető legyen, két D-Flex rögzítő jár az SCX25A-hoz, így a mikrofont közvetlenül a zongora öntvénykeretére lehet erősíteni, tehát a rezonátor testen bárhol használható.
Az SCX25A tagadhatatlanul a legkompaktabb méretű nagymembrános mikrofon a piacon, innovatív külsővel és szabadalmaztatott kapszula rendszerrel rendelkezik. A csomag két kiváló minőségű négyeres mikrofonkábelt is tartalmaz fonott árnyékolással, amely segít csökkenteni a külső forrásokból eredő elektromos zajok beszűrődését.
Gyártó
Audix
Nincs készleten, de rendelhető
794 900 Ft (Net. 625 906 Ft)
Adatok
Működési elv
Kondenzátor
Cikkszám
SCX25APS
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!