Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

Betso Bowtie wideband omni antenna
Betso Bowtie wideband omni antenna
72 445 Ft (Net. 57 044 Ft)

Betso Bowtie wideband omni antenna

Betso Bowtie wideband omni antenna
Betso Bowtie wideband omni antenna
Betso Bowtie wideband omni antenna
Betso Bowtie wideband omni antenna
tartozékok
használati példa, táska nem része a terméknek
Hangmérnöki táskával használható szélessávú gömb iránykarakterisztikás antenna

Áttekintés

A Bowtie egy kompakt szélessávú antenna, amelyet hangmérnöki táskával való használatra terveztek. Sávszélessége 470 MHz-től 700 MHz-ig terjed, gömb iránykarakterisztikával rendelkezik (vízszintes síkban elhelyezve) és 700 MHz-es aluláteresztő szűrőt kapott a zavartalan működés érdekében napjaink problémás rádiófrekvenciás környezetében. A sziklaszilárd és iP65 védelemmel ellátott konstrukció gondozásmentes használatot garantál beltérben és szabadtéren egyaránt. Minden Bowtie antenna komplett csomagban vásárolható meg, táskához való speciális antennatartóval, valamint rövid BNC-BNC és BNC-SMA(RA) kábellel.
Gyártó
Betso
Több mint 5 db
72 445 Ft (Net. 57 044 Ft)
Részletek
Főbb jellemzők
Szélessávú működés 470-700 MHz-en
A szokásos ostorantennák viszonylag szűk sávra vannak hangolva, ezért a felhasználónak a jó vétel érdekében cserélgetnie kell ezeket a vezeték nélküli rendszer aktuális sávszélességéhez igazodva.
A Bowtie antenna felépítése 470-700 MHz-es sávszélességet nyújt, így biztosak lehetünk abban hogy a lehető legtöbb jelet veszi, így egyéb dolgokra figyelhetünk felvétel közben.
Beépített 700 MHz-es aluláteresztő szűrő
Napjaink rádiófrekvenciás tartománya csordultig van jelekkel, amelyek intermodulációt okoznak és csökkentik a vezeték nélküli rendszer hatótávolságát. Ilyenek lehetnek például az LTE - nagysebességű mobil internet (ezek már kezdik elfoglalni a 700 MHz feletti tartományt), továbbá a 3G, GSM, bluetooth és WiFi, hogy csak néhányat említsünk közülük.
A Bowtie 700 MHz-es beépített aluláteresztő szűrővel rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el ezeket a jeleket még a vevőben lévő első aktív alkatrész előtt.
Tartozékok az árban
A Bowtie felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az ár komplett csomagot tartalmaz, amelyben minden tartozék megtalálható, amire a munkához szükség lehet.
Mellékelt tartozékok: 1 db antennatartó táskához, 1 db BNC-BNC és 1 db BNC-SMA(RA) 30 cm-es kábel az antenna vevőhöz, vagy antennaközösítőhöz való csatlakoztatására.
Különleges antenna tartó (mellékelve)
A hangmérnöki táskával használható antennánál fontos szempont a rögzíthetőség. És nem csupán egyetlen speciális táskához, hanem a piacon kapható összeshez.
A Betso antenna tartó minden szempontból kielégíti a felhasználók igényeit: minden kapható táskával kompatibilis (különösen azokkal, amelyek merev kerettel rendelkeznek, mint például ORCA, vagy K-TEK), minden irányban állítható, behajtható és sziklaszilárd.
Csúcsminőség
A könnyített antenna üvegszál erősítésű rétegelt műgyantából készül, karcálló strukturált festékbevonattal. A mechanikai alkatrészek precíz ragasztása kiváló por- és vízmentességet biztosít (IP65 minősítés).
Műszaki adatok
Antenna típus: passzív
Frekvencia tartomány: 470-700 MHz
Beépített szűrő: 700 MHz aluláteresztő
Antenna nyereség: 1,8 dBi (@ 600 MHz)
Antenna irányítottság: mint a dipol
Antenna polarizáció: lineáris
Antenna VSWR: kiváló<1,2 (@ 600 MHz)
Mechanikai kialakítás: CNC megmunkálás, anodizált alumínium öntvény és üvegszál erősítésű rétegelt műgyanta
Rögzítés: ¼“-os menet
Méret (mag. x szél. x mély.): 170 x 111 x 14 mm
Tömeg: kb. 76 g (tartó és kábel nélkül)
Adatok
Cikkszám
bowtie
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!