Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

Cranborne Audio N22H
Cranborne Audio N22H
79 600 Ft (Net. 62 677 Ft)

Cranborne Audio N22H

Cranborne Audio N22H
Cranborne Audio N22H
Cranborne Audio N22H
Cranborne Audio N22H
Cranborne Audio N22H
Cranborne Audio N22H
Cranborne Audio N22H
Cranborne N22H - High End fejhallgató erősítő + C.A.S.T. Box
Gyártó
Cranborne
Nincs készleten, de rendelhető
79 600 Ft (Net. 62 677 Ft)
Részletek

Nem titok hogy hosszú ideje vártuk a megjelenést, azonban a végleges termék felülmúlta elvárásainkat.

Elit fejhallgató erősitő

A jól ismert 500R8 interfaceben használt speciális elektronikai megoldásokon alapuló erősítő egy nagyon egyenletes frekvencia válasszal büszkélkedhet 0,8 Hz-től indul és 250kHz felé ér ( 0,0009% THD+N, 100kOhm ellenállás! ) így páratlanul tiszta hangot ad vissza mely nélkülözhetetlen keverési és mastering feladatok során.

Egyszerűen csatlakoztassuk hangkártyánk, szintetizátorunk, gitár pedál rendszerünk vagy keverőpultunk vonali jelszintű analóg kimenetét az N22H-ba és máris monitorozhatunk csúcs kategóriás fejhallgató erősítőjén keresztül.

Két hangolt teljesítmény üzemmód

Precízen kalibrált magas és alacsony meghajtási fokozatainak köszönhetően gyorsan optimalizálhatjuk kedvenc fejhallgatónkhoz legyen az akár a tradicionális fület körülölelő teljesítmény igényesebb vagy modern in ear kis ellenállással.Az üzemmódok az akku használatot is kalibrálják egyúttal. Alacsonyabb fokozaton tovább képes üzemelni így ha terepen inkább ez lenne a preferencia akkor bátran használhatjuk, anélkül hogy túl sokat csorbulna a felbontás.Egyedi duplán logaritmikus kialakításának köszönhetően a szintezés mindig nagyon finom marad hirtelen ugrások nélkül.

C.A.S.T. - A modern jeltovábbítás

A Cranborne 500-as rendszer tulajdonosok könnyedén integrálhatják C.A.S.T inputjaikon keresztül N22H készüléküket stageboxként funkcionálva melyet nagyobb távolságról is hozhatunk Cat 5e/ Cat 6 / Cat 7 kábelek használatával.Az N22H analóg bemenetei input jelként jelennek meg az 500R8 interface csatornáin, melyeket azonnal felvehetünk és processzálhatunk, sőt ezzel egy időben egy sztereó monitor mix is rendelkezésre áll melyet ugyanazon a C.A.S.T. kapcsolaton keresztül küldünk vissza és az N22H fejhallgató kimenetén tudunk meghallgatni.

Bírja a gyűrődést!

Minden egyes eleme a fém háztól kezdve a masszív kapcsolókon és potmétereken át éreztetik az ipari kivtelt a rögzítési pontokról nem is beszélve melyekkel gyorsan és biztonságosan falra vagy állványra tudjuk rögzíteni. Akár feljátszó helységben akár színpadon fogjuk nyúzni nagyon sokáig hű társ marad.

Adatok
Digitális I/O
C.A.S.T.
Csatornák száma
4
Analóg bemenetek száma
2
Analóg kimenetek száma
2
Mikrofon előfok
2
Fejhallgató kimenetek száma
1
Cikkszám
CA-N22H
Tömeg
1 kg/db
Videók
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek