Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

DPA DUA9502
DPA DUA9502
4 600 Ft (Net. 3 622 Ft)

DPA DUA9502

DPA DUA9502
DPA DUA9502
VC4099
A d:vote™ 4099 hangszermikrofon hegedűre, brácsára, bendzsóra, vagy mandolinra való rögzítésére szolgáló elem. A rögzítő mechanizmus lehetővé teszi, hogy a mikrofont félkézzel könnyedén áthelyezhessük egy másik hangszerre.
A sokoldalú gégenyak stabil és bármikor reprodukálható pozíciót kínál. A mikrofon egyszerűen lecsatolható és más irányba állítható, illetve áthelyezhető egy másik hangszerre. A rögzítő rendszer megakadályozza a hangszer lakkozásának sérülését. A rugalmas kialakítás széleskörű felszerelési és beállítási lehetőségeket kínál.


A d:vote™ hangszermikrofon sorozat igazi zenészmikrofon, páratlan a maga nemében. A sorozat lehetővé teszi a hangszer hangjának legtisztább visszaadását. A mikrofonok szuperkardioid iránykarakterisztikával rendelkeznek, magas gain és alacsony gerjedékenység jellemző rájuk. Diszkrét méretükről és eleganciájukról ismertek, súlyuk csekély. A d:vote™ hangszermikrofonok ugyanakkor strapabíróak. A sokoldalú gégenyak stabil és bármikor újrapozicionálható. A mikrofon könnyen levehető a rögzítőről és áthelyezhető egy másik hangszeren lévő tartóra. A rögzítő rendszert úgy alakították ki, hogy véletlenül sem sérti fel, vagy karcolja meg a hangszer felületét. A rugalmas kialakítás széleskörű rögzítési és beállítási lehetőséget kínál.

Sokoldalú adapter rendszer
A vezeték nélküli rendszerekhez való adapterek sokoldalú, egyszerű és megfizethető lehetőségeket kínálnak. Nem kell egyetlen vezeték nélküli rendszerhez ragaszkodni. A körülmények megváltozásával mindössze az adaptert kell kicserélni, ahelyett hogy egy teljesen új mikrofonra költenénk. És a váltással semmilyen hangminőség romlást sem lehet majd hallani.
A d:fine™, d:screet™, és d:vote™ sorozatú miniatűr mikrofonok minden jól ismert vezeték nélküli megoldással működnek, így például a Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom and Zaxcom készülékekkel. A DPA Microphones zseniális adapterei egyedülállóak az iparban. Éveken át megőrzik a befektetett értéket fantasztikus hangzás formájában.

Találd meg, melyik adapter illik a vezeték nélküli rendszeredhez.

Opcionális gégenyak hosszabbító
A szabványos gégenyak hossza 140 mm (5,5“). A gégenyak hosszabbító külön vásárolható meg. További 50%-os hossznövekedést kínál, így könnyebben elérhetők bizonyos hangszerek legmegfelelőbb pontjai.

Lecsatolható kábelek
A d:vote™ 4099 hangszermikrofon sorozat olyan kábeleket kínál, amelyek lecsatolhatók a gégenyakról. Sokkal kényelmesebb a mikrofont a hangszerre rögzíteni azelőtt, hogy csatlakoztatnánk a kábelt. Különféle minőségű kábelek közül is választhatunk, így a feladatnak megfelelően testre szabhatjuk a mikrofont. A strapabíró 2,2 mm-es (0,09“) kábel ideális PA rendszerhez és élő koncertekhez. A vékonyabb 1,6 mm-es (0,06“) miniatűr kábel jobban megfelel arra, hogy magunk szereljük fel a hangszerre.
Csökkenthetjük a kábelek összevisszaságát dupla kábel (DAO4099) használatával. A vezeték egyesíti a mikrofon hosszabbító kábelt és a pickup jack csatlakozós kábelét. A dupla vezeték nejlon kábelharisnyában fut. A jack kábel Mogami típusú és aranyozott Neutrik csatlakozóval szerelt. A hangszer felöli vége pipa csatlakozó. A mikrofon hosszabbító kábel a DPA miniatűr kábele.

Jellemzők
A termék a következő jellemzőkkel rendelkezik:
•Nagy jelszint, alacsony gerjedékenység
•Rugalmasan kezelhető, félkézzel felszerelhető
•Kíméletes, de biztonságos felragasztás a hangszerre
•Apró, diszkrét méret
•Lecsatolható kábel és sokoldalú gégenyak hosszabbító
Adapter rendszer, amely a legtöbb vezeték nélküli készülékkel használható
Gyártó
DPA
Raktáron   (3 csomag)
4 600 Ft (Net. 3 622 Ft)
Adatok
Kiegészítők
kupak
Széria
606x
Cikkszám
DUA9502
Tömeg
20 g/csomag
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!