Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

elysia xpressor 500 Bemutató darab
elysia xpressor 500 Bemutató darab
390 000 Ft (Net. 307 087 Ft) 
275 900 Ft (Net. 217 244 Ft)

elysia xpressor 500 Bemutató darab

Amit ebben a modulban kapunk az nem mindennapi elektronika. Class A topológiára épülő VCA, soft knee szabályzási karakterisztikával. Különlegessége hogy a szokványos feedback áramkör helyett feedforward megoldást használ vagyis az küszöbértéket érzékelő áramkör az erősítő előtt helyezkedik el, ez egyben hihetetlen gyorsaságának titka is egyben.

Az xpressor 500 a legnépszerűbb modul a prémium német gyártó választékából. Nem véletlenül, hiszen rengeteg szolgáltatással kecsegtet amiket a nagyobb és többszörös árral rendelkező modellektől örökölt. Ilyen például az autofast funkció mely a tranziensek automatikus érzékelésével mindig azokhoz igazítja a reakció idejét így garantálva hogy azok nem szöknek át a villámgyors szabályzáson. Vagy említhetnénk az logaritmikus és lineáris lefutási algoritmusok közti választás lehetőségét is, így kaphatunk groove-osabb vagy éppen természetesebben lélegző transzparens szabályzást is. Természetesen az elysiától megszokott módon nagyon szét tudjuk paraméterezni extrémitásba hajtva a készüléket ezért hasznos tud lenni a gain reduction limiter funkció ami olyankor ment meg ha már átestünk a túlzásokba és a lihegést szeretnénk kontrollálni de nem akarunk több paraméteren egyszerre változtatni hogy vissza találjunk a megfelelő szabályzási arányhoz, ezzel a funkcióval ugyanis detereminálhatjuk a maximális beavatkozás mértékét. A szokatlanul széles tartományban dolgozó sidechain filter tovább növeli a modul flexibilitását. A mix paraméter segítségével pedig parallel módon tudjuk processzálni a jelünket így létrehozva a "New York Compression" néven elhíresült drága trükköt. Mondanám hogy hab a tortán a csak és kizárólag benne található warm mode de tulajdonképpen ez már a cseresznye és a pezsgő a torta mellé. A warm mode egy olyan vintage szaturációt kapcsol be amit azonnal érezni fogunk mégis finomabb beavatkozásnak minősül. Merészebb mint önmagában egy transzformátor de tisztább mint egy szalagos sound.

Jelen termék csak a modul árát tartalmazza működéséhez szükséges egy külön megvásárolható API 500 formátumú keret mely audió csatlakozásokat és tápellátást biztosít. Az Elysia Qube egy olyan kis speciálisan a saját moduljaikra optimalizált keret mely különösen tiszta áramellátást biztosít, ez azért fontos mert sok más keret gyártó esetén sajnos ezen a téren merülnek fel hiányosságok amik a jel/zaj viszony romlásában vagy hallható zümmögés formájában jelentkeznek. Az Elysia modulokból webshopunkban található külön Qube verzió is mely egy önálló berndezésként azonnal használható.

xpressor 500 gyártási folyamata az egyedi munkafolyamat magáért beszél, darabonként kézzel történő összeszerelés és programozás valamint minden darab ellenőrzésre is kerül, ez nem a kínai gyártó sor ez a prémium német mérnöki minőség:

https://www.youtube.com/watch?v=Fmfrbr3Q9J8
Gyártó
Elysia
Raktáron   (1 db)
29
390 000 Ft (Net. 307 087 Ft) 
275 900 Ft (Net. 217 244 Ft)
Kezdete: 2024.03.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 29
Összegszerűen: 114 100 Ft
Adatok
Csatornák száma
2
Cikkszám
994030001
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!