Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

RME Micstasy

A Micstasy egy high-end minőségű mikrofon/vonal előerősítő és AD átalakító, amelyben megtalálható számos tipikus RME szolgáltatás csakúgy, mint sok, korábban még nem látott jellemző. Használható analóg (mikrofon/vonalbemenet a vonalkimenetre) és digitális (mikrofon/vonalbemenet a digitális kimenetre) üzemmódban egyidejűleg mindkét jelúton, így feleslegessé téve drága színpadi splitter alkalmazását.
A Micstasy innovatív koncepciója lehetővé teszi minden analóg forrásból származó jel digitalizálását és erősítését. Legyen az nagyszintű színpadi jel, tipikus stúdió jel, alacsony szintű nagyimpedanciás hangszer, vagy dinamikus-, kondenzátor-, szalagmikrofon, a Micstasy mindegyiket képes kezelni. A készülék a ma létező leggyorsabb A/D átalakítót használja, amelynek köszönhetően a latency érték korábban sosem látott mértékben csökkenthető.
Minden funkció távvezérelhető MIDI-vel, vagy MIDI-vel MADI-n keresztül, így a készülék a mikrofonhoz közel helyezhető el a legjobb hangminőség érdekében. Az RME ingyenes távvezérlő szoftvere Windows és Mac operációs rendszerekhez is elérhető, és teljes visszajelzést ad a szabályzókról és állapotjelzőkről az összes MADI-láncban található Micstasy esetében.
Jellemzők:
·8 analóg bemeneti előerősítő (XLR/vonal 85 dB-es gain tartománnyal)
·8 analóg kimenet (XLR)
·4 AES/EBU kimenet (8 csatorna 192 kHz)
·2 ADAT kimenet (SMUX és SMUX4)
·MIDI be/kimenet
·Word Clock be/kimenet
·Opcionális MADI be/kimenet (I64 MADI kártya)
Gyártó
RME
Nincs készleten, de rendelhető
Adatok
Analóg bemenetek száma
8
Mikrofon előfok
8
Cikkszám
1000014
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!