Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Exports are VAT free outside the EEC or within the EEC to VAT registered buyers.

Kérdése van? Hívjon minket! +3612257762        

ART BTDI
ART BTDI
61 200 Ft (Net. 48 189 Ft) 
48 960 Ft (Net. 38 551 Ft)

ART BTDI

ART BTDI
ART BTDI
ART BTDI
ART BTDI
Bluetooth Direct Box izolált kimenetekkel
Gyártó
ART
Több mint 5 db
20
61 200 Ft (Net. 48 189 Ft) 
48 960 Ft (Net. 38 551 Ft)
Kezdete: 2024.05.31   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 20
Összegszerűen: 12 240 Ft
Részletek

Az ART BT-DI Project Series Bluetooth Direct Box segítségével bármilyen Bluetooth-képes mobileszközről vagy számítógépről továbbíthat hangot a keverőpultra, PA- vagy hangrögzítő rendszerre. Ez a kompakt és robusztus Bluetooth DAC különösen hatékony az élő színpadi alkalmazásokban, ahol a hangforrások és a célpontok között nagy távolságok lehetnek, és a maximális kihasználhatóság érdekében készült, a minimális bonyolultság és gond nélküli felhasználáshoz.

 

A BT-DI robusztus Bluetooth-támogatással és nagy hatótávolsággal rendelkezik, amelyet a beépített antenna segít. A készüléket vagy USB-ről, vagy a zajmentes, transzformátorral szigetelt, szimmetrikus XLR-csatlakozón keresztül fantomtáppal lehet táplálni. A fő kimenet hangerő szabályzóval van ellátva, és átkapcsolható egy fix XLR kimeneti szintre, valamint egy extra 1/4" TRS kimenet is rendelkezésre áll, amely sztereó és monó között átkapcsolható, hogy fejhallgatót vagy vonalszintű bemenetet tápláljon.

 

Rugalmas Bluetooth DAC


A BT-DI-t úgy tervezték, hogy könnyen használható Bluetooth-interfész legyen a keverőpultokhoz, vonalszintű erősítőkhöz vagy számítógépes DAW-hoz. Rendkívül nagy hatótávolságával a BT-DI elég sokoldalúan használható számos alkalmazásra, például a hosszú kábelközegek csökkentéséhez élő előadások során.
Külső antenna a nagy hatótávolságú működéshez, akár 50 méter távolságig.

Bluetooth 5.0 vevő

  • Egyszerű Bluetooth párosításkapcsoló LED-es kijelzővel
  • Dedikált Bluetooth hangszint-szabályozó
  • Kiegyensúlyozott, alacsony impedanciájú audioútvonal a hangforrásokhoz
  • Működik keverőkkel, erősítőkkel, számítógépekkel, táblagépekkel és mobiltelefonokkal

 

Kettős tápellátási lehetőségek


A BT-DI két különböző tápellátási móddal rendelkezik. Először is, az egységet egyszerű USB-busz tápellátással lehet táplálni, egyetlen USB Type-B porton keresztül 5 VDC tápellátással (ez a port nem továbbít adatokat). A DI-doboz egy "ground" kapcsolóval is rendelkezik, hogy elkerülhető legyen a számítógépek földelési zavara, amikor az USB-n keresztül történik a tápellátás. Egy alternatív lehetőség lehetővé teszi, hogy a BT-DI-t az XLR kimeneti csatlakozókon keresztül két +48 V-os fantomttáppal hajtsuk, amelyeket jellemzően egy keverőpult mikrofonbemeneti csatornáiról lehet megoldani. Ez a módszer akkor lehet hasznos, ha a hangot közvetlenül egy keverőpultra továbbítja.

Adatok
Csatornák száma
1
Cikkszám
BTDI
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!